STANICA ENACHE

Business Development CEE, MobileTornado
Stanica Enache

STANICA ENACHE

Business Development CEE, MobileTornado
facebook-icon linkedin-icon

Biography

EN

Think tanker, trouble-shooter and team builder.
I have some diplomas and certificates hanging on my “I love me wall”…
But here is what counts:
Chose a mentor. Identify your standards. Implement them. Be firm with your corrective and preventative measures. Set KPIs. Do incentives. Greet people and smile. Your business will shine!
People fail. Not organizations!…


RO

Stanica Enache revine in tara dupa o experienta inedita de peste 8 ani in Sud Africa unde a condus operatiile unuia din cele mai ambitioase si profitabile proiecte de tip BOT intr-un cluster public privat sprijinit de United Nations si Comitetul European de Securitate.
Incepand din anul 2011 a reusit sa faciliteze intrarea pe pietele SADC (Southern African Development Community) a unor servicii si produse romanesi in cadrul unor schimburi economice care se deruleaza cu succes si in prezent.

Este absolvent al Academiei Nationale de Informatii, Colegiului National de Aparare si al unui program MBA al Open University.
Si-a inceput relativ recent activitatea antrepreneuriala si este convins ca excelenta operationala si antreprenoriatul social pot fi motoarele de dezvoltare ale mediului de afaceri din Romania. Acestea sunt dealtfel cele doua domenii carora li se dedica in prezent, fiind initiatorul unui nou proiect de “social antrepreneurship” la Constanta.

All sessions by STANICA ENACHE

SESIUNEA INTREPRINZATORI.RO

30 mart. 2016
11:25 - 12:25
Univ. OVIDIUS CONSTANTA, Aleea Universitatii nr. 1, etaj 1, Sala SENATULUi

Part IV: Business Driven Innovation

22 nov. 2017
15:45 - 17:30
Marriott Hotel Bucharest, Salon AB