Ramona Leonida

Coordonator, Coalitia ONGurilor din Constanta
ramona-ct

Ramona Leonida

Coordonator, Coalitia ONGurilor din Constanta

Biography

Ramona Leonida este o tanara ce detine business in organizari evenimente si PR de 7 ani si activeaza ca voluntar in JCI Constanta de 6 ani. A reusit de dezvolte platforma de activitati pentru timpul liber si stiri locale www.evenimente-constanta.ro care este vizitat de mii de constanteni zilnic. Pasiunea Ramonei este voluntariatul pe care il practica din 2007. Prima experienta de voluntariat a fost in studentie AIESEC Constanta, apoi din 2010 s-a aluturat grupului de initativa JCI Constanta.

In paralel cu dezvoltarea afacerii, Ramona Leonida s-a implicat foarte mult in comunitate prin activitati de voluntariat. In JCI Constanta a ocupat pe rand functiile: Director PR (2011), Vicepresedinte Resurse Umane (2013), Vicepresedinte Executiv (2014) si Presedinte Local JCI Constanta (2015). A implimentat un proces de recrutare complex pentru a recruta membrii de valoare in organizatie, a coordonat proiecte importante (Atelierul Zanelor, JCI PLAY 4×4, Conferinta Regionala) si a dezvoltat numeroase parteneriate pe proiecte. Un rezultat deosebit este obtinerea distinctiei „JCI Most Outstanding Local Organization” la Conferinta Europeana JCI din Istanbul 2015. In 2016 Ramona este Vicepresedinte Dezvoltare Sud in JCI Romania, avand ca obiectiv dezvoltarea: JCI Bucuresti, JCI Brasov, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Constanta si grupurile de initiativa: JCI Impact Bucuresti si JCI Galati.

In 2016 Ramona Leonida a fost desemnata coordonatorul Coalitiei ONGurilor din Constanta, un grup informal alcatuit din 21 de asociatii pe diverse domenii. In ianuarie anul curent a organizat EXPO ONG in cel mai mare mall din Constanta cu 17 ONGuri, eveniment ce a atras peste 300 de voluntari dornici sa se inscrie in ONGurile expozante. PRioritatea Ramonei este sa dezvolte sectorul ONG constantean si filialele JCI din tara din atribuitiile de Vicepresedinte Dezvoltare Sud JCI Romania. In 2017 si-a asumat coordonarea Conferintei Nationale JCI Romania.

All sessions by Ramona Leonida

SESIUNEA COMUNITATE

30 mart. 2016
13:00 - 13:25
Univ. OVIDIUS CONSTANTA, Aleea Universitatii nr. 1, etaj 1, Sala SENATULUi