#afaceriro (+40) 332 803 248

Programul national Afaceri.ro

Conferintele Afaceri.ro reprezinta cel mai mare program national de conferinte locale de afaceri si sunt evenimente care aduna reprezentantii mediului de afaceri si ai administratiilor locale si nationale pentru a stimula dezvoltarea economica echilibrata pe intreg teritoriul Romaniei. Ele dezbat provocarile actuale din mediul de afaceri si pun accent pe oameni, modele de urmat, noutati la zi, informatie si inspiratie privind utilizarea noilor tehnologii, a managementului si marketingului modern si a instrumentelor de finantare. Acestea vizeaza potentialul de dezvoltare al fiecarei regiuni si aduc la lucru fortele care pot genera crestere locala, eficienta si afaceri noi.

Speakerii prezenti la conferintele noastre sunt lideri de opinie, oficialitati, oameni de afaceri, profesionisti, antreprenori si persoane de decizie.

Printre temele dezbatute in cadrul acestor evenimente se numara: export, internationalizarea afacerilor, marketing modern, impactul noilor tehnologii, dezoltarea oraselor si a afacerilor locale, directiile start-up-urilor, surse de finantare, oameni, companii si inspiratie.

In anii 2013-2016 am adus un plus de valoare mediului de afaceri prin organizarea unui numar de 71 forumuri economice locale, nationale si internationale si am colaborat cu Primarii, Consilii Judetene, Camere de Comert si Industrie, companii internationale, nationale si locale, cu ONG-uri si alti actori institutionali in vederea derularii acestor evenimente.

In anul 2017 am organizat un numar de 6 conferinte locale in diverse orase ale Romaniei, dar si alte proiecte speciale pe plan international, mai exact 5 misiuni economice  Ne-am propus sa atragem in continuare companii de renume national si international, antreprenori romani de succes, sa punem in valoare oportunitatile de sprijin oferite de autoritatile locale si sa promovam mediul de afaceri din afara capitalei.

Anul 2018 se anunta un an special, in care ne propunem sa aducem firmele romanesti cu potential de dezvoltare si mai aproape de telurile lor privind internationalizarea. Ne propunem sa organizam 4 misiuni economice in diverse colturi ale lumii, pe mai multe continente. Noutatea anului o vor reprezenta 2 bootcamp-uri pentru antreprenori ce se vor desfasura in locatii inedite precum Kamceatka si Beijing-Tibet.

Share: Facebooktwitterlinkedinmail