5
iul.

Cum să înregistrați mărci internaționale și să utilizați fondul IMM-urilor în America Latină și India?

Vă invităm să participați, miercuri 10 July 2024, 10:00 – 11:30 (CEST), la webinarul informativ organizat de Helpdesks India și America Latină, în colaborare cu EUIPO. Aflați cum să înregistrați mărcile dvs. folosind sistemul internațional de la Madrid, incluzând cerințele esențiale, beneficiile și potențialele dezavantaje.

Invitata specială, doamna Francesca Cerri de la Departamentul pentru Clienți EUIPO – Echipa SME Fund, va prezenta detalii despre Fondul pentru IMM-uri. Descoperiți cine poate beneficia, ce suport este disponibil pentru IMM-urile din UE și cum să utilizați fondul pentru a acoperi până la 50% din taxele oficiale.

Această sesiune este ideală pentru proprietarii de IMM-uri, manageri, antreprenori, consilieri juridici, profesioniști în domeniul proprietății intelectuale și pentru oricine este implicat în protecția și gestionarea mărcilor. Dobândiți cunoștințele și instrumentele necesare pentru a naviga eficient și rentabil procesul de înregistrare a mărcilor. Nu ratați această oportunitate de a îmbunătăți strategia de mărcă a afacerii dvs.!

Pentru informații cu privire la înregistrarea pentru participarea la webinar vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@arhipelago.com

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.