#afaceriro (+40) 332 803 248

Oportunitati de parteneriat si promovare

Seria nationala de conferinte Afaceri.ro reprezinta un canal unic de comunicare cu un public special premium. Pentru companiile interesate de un plus de vizibilitate si proiecte speciale in cadrul conferintelor Afaceri.ro, punem la  dispozitie o gama larga de solutii, astfel incat sa generam valoare in  urma colaborarii. In functie de obiectivele dvs., vom realiza impreuna  acordul potrivit pentru a obtine maximul de beneficii ca partener al evenimentelor noastre.

Va asteptam sa ne contactati la adresa de email evenimente@arhipelago.com sau la numarul de telefon +40 332 803 248.

Iata ce spun partenerii editiilor trecute:

Colaborarea cu Arhipelago a insemnat explorarea oportunitatilor existente in 18 locatii din Romania si din strainatate, intalnirea cu antreprenori, oameni de afaceri si personalitati de la care am putut invata lucruri utile pentru dezvoltarea business-ului si stabilirea de parteneriate! Contactul cu mediul de afaceri din zone diferite mi-a oferit posibilitatea de a avea o perspectiva reala asupra necesitatilor dinamice ale pietei si imi permit adaptarea continua a serviciilor de consultanta pe care le oferim. Va recomand sa apelati cu incredere la serviciile Arhipelago deoarece intreaga echipa va sustine demersurile dvs de promovare astfel incat sa depaseasca beneficiile asteptate!

Dana GHINET, Manager Partener, Acces Project Investments

Evenimentele Afaceri.ro, acolo unde oameni cu idealuri, zbateri si interese comune se intalnesc si schimba experiente, reprezinta motoare ale comunicarii si cunoasterii. Ori cunoasterea inseamna idei noi, ideile noi conduc la solutii noi, solutiile noi satisfac cerinte diverse si aduc stabilitatea oricarei afaceri, clienti fideli si dezvoltare. Afaceri.ro este un pionier al schimbarii spre societatea cunoasterii.

Radu NECHITA, Training Partner, Mentor Training

Share: Facebooktwitterlinkedinmail