#afaceriro (+40) 332 803 248

Evenimente incheiate

CONFERINTELE AFACERI.RO 2017

Programul Afaceri.ro nu s-a oprit nici in anul 2017, an in care au avut loc 11 evenimente. Focusul s-a indreptat mai mult catre deplasarile internationale, oferind antreprenorilor romani ocazia de a studia noi piete si de a identifica noi oportunitati de extindere a afacerilor lor la nivel international.

Asadar, au fost organizate 5 misiuni economice in: SUA (California – Nevada), SUA (New York), Kazahstan (Astana), Rusia (MoscovaVladivostok cu Transsiberianul) si Hong Kong – Macao.

In tara s-au desfasurat 6 conferinte nationale: Iasi, Brasov, Constanta, Suceava, Tarnaveni si Bucuresti.

CONFERINTELE AFACERI.RO 2016

In anul 2016 am continuat sa exploram, alaturi de membrii comunitatii noastre, oportunitatile din tara si din strainatate. Am facilitat participantilor invatarea si adaptarea la piata, identificarea de parteneri strategici si schimburile de viziune cu alti antreprenori si colegi de breasla.

In acest an Afaceri.ro a organizat un numar de 20 de evenimente. Am desfasurat conferinte nationale in Iasi, Tusnad, Bacau, Vaslui, Constanta, Suceava, Brasov, Tarnaveni, Piatra Neamt, Braila, Galati, Oradea si Timisoara. In acelasi timp, ne-am deplasat in misiuni economice in cateva orase din Europa (Cernauti, Odesa, Londra-Hampshire, Comrat-Gagauzia si Oslo-Svalbard), Asia (Shanghai si Beijing) si America de Nord (Las Vegas si San Francisco).

CONFERINTELE AFACERI.RO 2015

Pentru anul 2015 ne-am propus sa prelungim programul national de conferinte locale Afaceri.ro, intrucat acesta a avut un impact semnificativ asupra mediului de afaceri in anii anteriori. Comunitatile de business locale si regionale au nevoie in continuare de sprijin, de idei si viziuni fresh, de know-how-ul specialistilor in domeniu si de sfaturi de la antreprenori experimentati.

Prima intalnire de anul acesta a avut loc sub brandul Finantare.ro la Iasi, in luna februarie. Primavara am inceput-o cu o misiune economica la Chisinau, iar la startul lunii aprilie ne-am reunit cu antreprenorii din Vaslui. La jumatatea lunii, orasul Brasov a fost pentru a treia oara destinatia Afaceri.ro. Luna aprilie s-a incheiat cu intalnirea de la Bacau. Urmatoarea oprire a fost orasul Piatra Neamt. Tot in luna mai, Afaceri.ro s-a reunit peste hotare, pentru o misiune economica la Beijing, China. Primavara s-a incheiat cu intalnirea antreprenorilor din Suceava. Inceputul verii ne-a gasit activi atat pe plan national, cat si international, fiind marcat de o conferinta la Timisoara si de misiunea economica la Milano, organizata cu ocazia Expozitiei Universale EXPO Milano 2015. Primul sezon al anului s-a incheiat cu a doua editie a evenimentului de la Braila. Sezonul de toamna a fost deschis de o memorabila misiune economica la Cernauti, urmata de o conferinta nationala desfasurata in orasul Craiova. In luna octombrie, ne-am dat intalnire cu intreprinzatorii din Galati. Seria conferintelor din anul 2015 s-a incheiat cu evenimentul din capitala bihoreana Oradea.

CONFERINTELE AFACERI.RO 2014

Afaceri.ro 2014 a cuprins o serie de 18 conferinte organizate in cele mai mari orase din tara si din strainatate. Tematica fiecarui eveniment a fost adaptata la orasul sau tara gazda, cu scopul de a aduce in joc idei si viziuni de actualitate ce pot conduce catre dezvoltare locala, eficienta si noi businessuri.

Galati si Constanta au fost orasele care au dat startul seriei de conferinte Afaceri.ro 2014, in luna martie. Programul a continuat cu evenimentul de la Vaslui, din aprilie. La sfarsitul primaverii, orasele Botosani, Iasi si Piatra Neamt au fost gazde ale unor conferinte reusite marca Afaceri.ro. Vara anului 2014 a fost plina, si ne-a adus evenimente la Tulcea, Braila, Balti si Brasov. In luna septembrie, Suceava a fost gazda unei conferinte marca Afaceri.ro, iar la Viena a avut loc un event international. In octombrie, destinatiile evenimentelor au fost Chisinau, Ploiesti si Craiova. Sfarsitul toamnei ne-a intampinat la Oradea, in noiembrie. Evenimentul de la Bucuresti a incheiat cu succes seria conferintelor Afaceri.ro, pentru anul 2014. La fiecare eveniment s-au intrunit antreprenori si profesionisti ai afacerilor locale, pentru a discuta despre problemele cu care se confrunta mediul de afaceri si oportunitatile de dezvoltare.

Conferintele Afaceri.ro 2013

Afaceri.ro 2013 a cuprins o serie de 9 conferinte care au realizat un tur al principalelor orase din tara adaptand tematica fiecarui eveniment la orasul gazda pentru a aduce la lucru fortele care pot genera crestere locala, eficienta si afaceri noi. Seria de conferinte a debutat in aprilie 2013 la Suceava, continuand cu Iasi, Craiova, Brasov, Constanta, BacauPiatra NeamtCluj-Napoca si s-a incheiat la final de an in Bucuresti.

Share: Facebooktwitterlinkedinmail