REMUS BALAN

Founder, BizIQ International
constanta

REMUS BALAN

Founder, BizIQ International
facebook-icon linkedin-icon

Biography

De profesie inginer auto, Remus Balan a lucrat foarte putin in acest domeniu. A simtit ca oamenii sunt mai importanti decat fiarele si dupa 2 ani de munca intr-un service auto a inceput sa se specializeze in leadership, management, vanzari si marketing.

Dupa 20 de ani lucrati in corporatii romanesti si internationale, a luat decizia sa se dedice educatiei nonformale. Acum este trainer, consultant, autor si antreprenor.

Dezvoltarea altora si, implicit a lui, a devenit pasiunea vietii sale. Considera ca misiunea pe care o are este aceea de a contribui la cresterea unei comunitati de lideri in Romania.

Remus Balan considera ca cea mai mare realizare profesionala a sa este faptul ca a sprijinit decisiv dezvoltarea membrilor echipelor pe care le-a condus si a celor cu care a colaborat in activitatea antreprenoriala.

S-a specializat in managementul performantei si dezvoltarea competentelor pentru atingerea potentialului maxim. Programele pe care le-a dezvoltat si cele in care colaboreaza acopera urmatoarele arii: leadership, management, time management, vanzari, public speaking, dezvoltare personala-atitudine-convingeri-obiceiuri.

A dezvoltat proiecte si a sustinut traininguri in Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Turcia, Cehia si Germania. Este trainer, coach si speaker certificat John Maxwell Team si Andy Szekely, trainer si manager de proiect certificat CNFPA.

All sessions by REMUS BALAN

SESIUNEA INTREPRINZATORI.RO

30 mart. 2016
11:25 - 12:25
Univ. OVIDIUS CONSTANTA, Aleea Universitatii nr. 1, etaj 1, Sala SENATULUi