MAGNOLIU STAN

Director, Smart HR
Magnoliu Stan

MAGNOLIU STAN

Director, Smart HR
linkedink-icon

Biography

Este in prezent consultant HR si Manager la Smart HR, companie pe care a infiintat-o in anul 2002 si care activeaza de atunci cu succes pe plan national. Magnoliu Stan are o activitate profesionala de peste 15 ani in resurse umane si dezvoltare personala, fiind trainer certificat CNFPA, Persolog si John Maxwell Team. Intreaga sa activitatea se concentreaza pe a oferi clientilor sai un parteneriat de incredere, un parteneriat care-i incurajeaza sa paseasca in afara zonei lor de confort pentru ca apoi sa poata “lasa magia sa se intample”.

Crede cu taria in puterea educatiei, pentru ca asa cum spunea Nelson Mandela: „Education is the most powerful weapon which you can use to change the world”, iar eforturile sale se canalizeaza tocmai in aceasta directie. “Imi propun sa schimb atitudinea celor din jur, sa ii motivez si sa ii ambitionez; sa ii conving de importanta pregatirii continue si a autodezvoltarii. Vreau sa ii ajut sa inteleaga faptul ca foarte multe lucruri depind de ei, de atitudinea pe care o adopta si de alegerile pe care le fac in viata de zi cu zi”.

Fidel crezului sau s-a dezvoltat in permanenta, tocmai pentru a veni in intampinarea nevoilor de afaceri ale clientilor sai si a pus bazele Smart HR, o companie ce ofera servicii complete de HR&Business, de la componente de training, recrutare si selectie de personal, evaluare profesionala si psihologica si pana la coaching si consultanta in afaceri. Succesul demersului sau se reflecta in echipa puternica de traineri si colaboratori pe care a construit-o in toti acesti ani de activitate neintrerupta, dar si in parteneriatele cu Swiss Consulting Group si cu personalitati de renume precum Mario Bruehlmann, Christian Sartorius, Jim Bagnola, John Maxwell Team, echipa Antal Romania.

Atitudinea profesionista si devotata a omului de business Magnoliu Stan este dublata de firea entuziasta si energica a omului Magnoliu Stan. Iubeste sportul si calatoriile, activitati pe care le imbina cu timpul dedicat familiei si prietenilor, carora le ofera in permanenta un strop din seninatatea cu care alege sa-si traiasca viata. “Atitudinea, felul in care ma simt si ma comport, depind de mine. Pot sa aleg. si vreau sa aleg sa fiu pozitiv, vesel si fericit. Proactiv. Constructiv si linistit. si ma simt bine”.

All sessions by MAGNOLIU STAN

Comunicare cu personalitate – Magnoliu Stan

23 mai 2017
11:15 - 12:00
Restaurant Stejaru

Coffee break

23 mai 2017
12:00 - 12:40
Restaurant Stejaru