#afaceriro (+40) 732 635 726
|
Log in

Inregistrare in comunitate

Esti deja membru?

ARTICOLE

14
feb.

Oportunitate de promovare pentru antreprenorii romani in cautare de parteneri din Statele Unite

Daca sunteti in cautare de parteneri de afaceri/investitori din Statele Unite, in special din statul Texas, dar nu aveti posibilitatea de a participa fizic la o misiune economica, Afaceri.ro vine in sprijinul dvs. cu o propunere interesanta. Astfel, va puteti prezenta in fata partenerilor americani in cadrul deplasarii Afaceri.ro in Texas – Houston, Austin si Dallas – in perioada 9-20 martie 2018, prin intermediul unui reprezentant.

Va invitam sa trimiteti echipei Afaceri.ro, pana pe 23 februarie 2018, o scurta descriere a unui proiect de investitii al companiei / o prezentare a companiei (in limba engleza) care sa poata fi prezentata direct potentialilor investitori/parteneri americani. Dosarele dvs. pot fi insotite de elemente ajutatoare sub forma unor: prezentari Power Point, brosuri/mape de prezentare, video-uri sau alte materiale. Serviciul presupune achitarea unei taxe de 150 Euro.

In cadrul aceluiasi program, pentru a fi reprezentati in cadrul intalnirilor B2B din SUA, aveti posibilitatea de a va completa si profilul firmei in cadrul unui formular de interese trimis de Afaceri.ro, cu informatii ce vor fi transmise ulterior co-organizatorilor din America.

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta organizatorii la [email protected].

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.